Večeras jubilarna 700. epizoda "IGRE SUDBINE, a u njoj...

Očaravajuća telenovela koja se emituje svakog dana od 20 sati na Prvoj televiziji više od tri godine i drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda, prepuna živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, ali pre svega najčistijih emocija, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja, dočekala je jubilarnu 700. epizodu!

Izvor: Prva  |  
.

U proteklom periodu seriju je pratio skoro svaki treći gledalac u Srbiji, tačnije više od milion njih je, u proseku, svake večeri uz “Igru sudbine”.

Zato danas, 29. marta u 20 sati, pogledajte jubilarnu 700. epizodu, a mi vam sada dajemo priliku da zavirite u večerašnje uzbudljive zaplete!

Naime, Lila saznaje od Luke i Alekse da Ivan laže da je dao novac Ani Marčeti, zbog čega poziva Vukašina da joj pomogne. Posle kraćeg sklapanja kockica, njih dvoje dolaze do zaključka da Ana možda ucenjuje Ivana, jer zna da ima još jedno dete...

Ubeđena da je Aleksa vara sa Senkom, Mila priznaje sestri da se rastala od muža.

Zbog novog biznisa koje su pokrenule, Pančeti i Nadi su pune ruke posla, jer moraju da isporuče veliki broj torti za žurku koju priređuje Dijana Erski.

U biznis klubu Riter repetira pištolj na Matiju koji sada mora da beži iz zemlje.

Iako nije sigurna da pravilno postupa, Mila priznaje Uni da je srela Luku i Zvrka na večeri.