"Varao sam je pre nego što smo se venčali, ali NE KAJEM SE..." Oliver Hadson, bez dlake na jeziku: Ovako je ženi PRIZNAO sve!

Čuveni glumac priznao da mu nije žao što je varao partnerku!

Izvor: 24sedam.rs/Milica Gudžulić  |  
Foto: Profimedia/©20thCentFox/Courtesy Everett Collection
Foto: Profimedia/©20thCentFox/Courtesy Everett Collection
.

Glumački par Erin Bartlet i Oliver Hadson venčali su se 2006. godine, a on njoj pre nego što su stupili u brak nije bio veran i zbog toga se ne kaje jer se, kako je objasnio, "s takvim osećanjima pozdravio tokom odlazaka kod terapeuta" zbog svega. Žao mu je samo zato što joj je time naneo bol, jer "mu to nikako nije bila želja".

- Ni sam ne znam šta mi se desilo posle naše veridbe. Varao sam je, baš nije bilo normalno - počeo je on u svom podkastu "Sibling rivalry", pa je potom nastavio o tome kako je Erin priznao sve pre nego što su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da".

Prethodno, inače, ona ništa nije bila ni posumnjala.

- Rekao sam joj sve jer sam hteo iz sopstvene kože da iskočim, u suprotnom. Sa tim teretom ne bih mogao ni da joj se zavetujem na večnu ljubav, planiram s njom porodicu... - nabrajao je Hadson, "kom se nešto onda naprosto dogodilo u glavi i kroz to je onda morao da prođe".

Erin, s kojom je kasnije dobio i ćerku, nije bila jedina koja mu je pružila podršku "dok se sređivao" - Oliver ističe da je isti tretman dobio i od svoje majke Goldi Hon.

- Ona je odigrala ogromnu ulogu u tome. Gledalo se "u celu sliku", ne samo u prevaru - kazao je on, koji je zbog svojih postupaka s Erin išao i na terapije, pa su tako uspeli sve da prebrode udruženim snagama i na prošlost se potom nisu osvrtali.