„Bio mi je izazov, ali glavni motiv je bio što sam imala dosta prilika da budem sa ove strane kada je u pitanju medicina i doktori, zbog porodice, šire familije ili prijatelja. Sada sam bila na ovoj drugoj strani i videla kako to izgleda“, ispričala je Maja Mandžuka koja će da tumači ovaj lik i istakla da je urgentna medicina veoma teška i da se divi doktorima i čitavom medicinskom osoblju koji se sa time suočavaju svakog dana.

U seriji Maja ima ćerku, sa kojom se na snimanju mnogo zbližla i kako kaže, bez obzira na to što ima samo 3 i po godine, ona se odlično snašla i njih dve su izgradile pravi drugarski odnos.

Glumica se dotakla i toga kako uspeva da zadrži mladolikost, kao i filma „Munje opet“, ali je i najavila mini seriju od pet epizoda.

„Biće dosta scena koje nisu ušle u film, a peta epizoda će biti nešto sasvim drugačije što mislim da nismo imali prilike da vidimo kod nas“, ispričala je ona, a ceo razgovor pogledajte u videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.