U prvoj sezoni serije u kojoj je glumila romantičarku bila je nezadovoljna svojim kukovima, a tako se osećala i u privatnom životu. Često je slušala kritike na svoj račun, ali sada, kada ima nepunih 60 godina, manje obraća pažnju na komentare na svoj račun. Za prihvatanje sebe onakve kakva jeste bilo joj je potrebno puno godina rada na sebi.

"Danas mi je manje stalo do toga šta će ko reći za mene, delom zbog toga što starenjem očekivanja postaju sve manja. Svi žele da ti seciraju lice, zar ne? Onda vaše telo više nije glavna atrakcija. Sigurno nisam otporna na sve to, pokušavam da ne gledam. Definitivno sam plakala. Imala sam godinama nešto što se može nazvati 'poremećajem ishrane', ali sada sam dobro. Radila sam na sebi. I to je jedna stvar koju naučite radeći dugo vremena: 'Ti idi, evo me! Ovo sam ja!'. To dolazi vremenom. I istina je - nisam savršena, ali evo me. Ne bi trebalo to da kažem, ali srećna sam", izjavila je glumica.

Ispričala je i da je Holivud devedesetih godina bio mesto za mršave žene s plavom kosom i plavim očima. Budući da je ona brineta i sušta suprotnost tome - i po boji kose i po stasu, imala je negativnu sliku o sebi, koja je bila sve jača i zbog uloge Šarlot.

"U redu je da više ne izgledate kao da imate trideset - ne biste ni smeli tako da izgledate", poručila je glumica navodeći da svi treba da prihvate svoje godine i ponosno ih nose, a ne da žive u prošlosti i trude se da izgledaju kao nekad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.