Tamo je iznajmila predsednički apartman u hotelu Crown Sydney sa pet zvezdica, odakle se pruža neverovatan pogled na zaliv i simbol ovog grada - Sidnejsku operu. Kako prenose svetski mediji, Tejlor Svift će boraviti u luksuznom penthausu koji je preskup. Predsednički apartman se nalazi na 88. spratu, a zahvaljujući staklenim zidovima duž celog prostora, kao i otvorenoj terasi na kojoj se nalazi privatni infiniti bazen, pruža se neverovatan pogled na luku i Operu. Noćenje u ovakvom luksuzu košta oko 23.000 evra, zbog čega ga sebi mogu priuštiti samo oni dubokog džepa.

Foto: Profimedia

Tejlor Svift stigla je u Sidnej nakon tri rasprodata koncerta u Melburnu. Održaće četiri koncerta ovde, na stadionu Akor, a mir koji joj je potreban, ali i sve ostalo što joj treba, imaće u ovom stanu, koji ima i koncertni klavir.

Foto: Profimedia

Pored toga, ovaj lux apartman svojim gostima nudi kancelariju, sobu za masažu, privatnu teretanu, mermernu hidromasažnu kadu i spavaću sobu sa kupatilom.

Tejlor je u Australiju stigla nakon što je završila azijski deo turneje, a poslednji put je nastupila u Japanu. Imala je samo kratku pauzu zbog finala Superboula, gde je navijala za svog dečka Trevisa Kelsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.