Legendarna Tina Tarner je preminula u 84. godini nakon duge i teške bolesti, a iza sebe je ostavila prebogatu karijeru, život ispunjen i lepim momentima, ali i tragedijama, a kako je i sama jednom rekla, neće se plašiti kada dođe smrt.

U intervjuu koji je dala pre mesec dana, Tina je otkrila kako joj se celog života, na neki način, dopadao Mik Džeger.

"Obožavala sam da radim sa RollingStones-ima, uvek mi se dopadao Mik Džeger", rekla je Tina, dok je poznato da je sam Džeger govorio kako mu je ona inspiracija.

Džeger i Tarner su nekoliko puta kroz svoje karijere sarađivali zajedno na sceni, nastupali su zajedno i pravili savršene performanse. Ostaće upamćena turneja u Filadelfiji kada joj je Mik nasred scene otkinuo suknju.

Pišući o incidentu u svojim memoarima, Tina Turner se prisetila:

"Mik i ja nikada nismo mogli samo da stojimo i pevamo, to nismo bili mi. Morali smo nešto da uradimo. On me je pogledao. Nosila sam usku crnu kožnu majicu i suknju i mogla sam da vidim kako mu se u glavi stvara zla ideja. "Skida li se ta suknja?" upitao je lukavo. "Šta?", bio je moj iznenađen odgovor... "Skiću ti suknju“. Pitala sam ga zašto, ali bilo je kasno da pričam o tome, Mik je već odlučio da to uradi".

Nakon njene smrti, na Instagramu se oglasio i Mik Džeger.

"Jako sam tužan zbog odlaska moje divne prijateljice Tine Tarner. Ona je bila beskrajno talentovana, sjajna pevačica, puna inspiracije i zabave. Pomogla mi je dosta kada sam bio mlad i nikad neću moći to da zaboravim", napisao je Džeger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.