Svi su zajedno, ALI NAZIRE SE TUGA: Supruga Brusa Vilisa se EMOTIVNOM FOTOGRAFIJOM prisetila važnog događaja

Holivudski glumac Brus Vilis bori se sa teškom bolešću, ali ima podršku čitave svoje porodice.

Izvor: Glossy  |  
Foto: Vahan Stepanyan/Shutterstock
Foto: Vahan Stepanyan/Shutterstock
.

Nije jednostavno gledati kako se jedna holivudska legenda, kakva je svakako Brus Vilis, bori sa opakom bolešću, što je situacija koja defitnitivno najteže pada njegovoj mnogobrojnoj porodici, koja se trudi da provodi što više vremena sa njim.

Brus Vilis zbog bolesti ima problema sa govorom i ponašanjem, a kažu da glumac gubi "radost života i umelće govora", te da više to nije onaj onaj isti čovek koga su godinama poznavali.

U pitanju je frontotemporalna demencija, koja mu je dijagnostikovana nakon afazije, a njegova borba je iscrpljujuća i dugotrajna, zbog koje i njegova supruga Ema ističe da se "bori s krivicom".

Ipak, porodica je u svakom momentu iz njega, a omiljeni praznik Amerikanaca, Dan zahvalnosti, bio je povod da se njegova supruga pirseti fotografijom jednog njihovog okupljanja.

.

Brusova supruga Ema Heming Vilis objavila je porodičnu fotografiju sa najvažnijim ljudima iz glumčevog života, ali odlučila se za jednu koja je fotografisana ovog proleća, što se da zaključiti po tome što je Brusova ćerka Rumer i dalje trudna (kasnije je rodila svoju ćerku i prvu Brusovu unuku, koju je nazvala Lueta).

Ova fotografija mnoge je rastužila, iako se na njoj svi osmehuju, ali ispod tih osmehha nazire se tuga. Izraz lica Brusa Vilisa govori da je jasno da nije svestan šta se oko njega događa, iako ga supruga Ema nežno dodiruje, a tu je i bivša supruga Demi Mur, sa kojom je ostao u izuzetnim odnosima.

Tu su svih pet njegovih ćerki, dečko Skaut Vilis, Džejk Miler, kao i suprug Rumer Vilis, Derek Ričard Tomas.

"Zahvalna sam što sam mogla upoznati ovakvu ljubav. Želim vam svima srećan Dan zahvalnosti", napisala je Ema Heming Vilis.