Stvorio je "Zvezde Granda", a nekada je RADIO U FABRICI i to sa ovim našem PEVAČEM! "Ruke su mi propale"

Jedan je od glavnih čelnika Grand produkcije i idejni tvorac najpopularnijeg projekata u regionu - "Zvezde Granda". Domaćin je emisije "Nikad nije kasno", ali pre nego što je postao uspešan i poznat, Žika je radio i teške fizičke poslove.

Žika Jakšić, foto: Prva Tv/PrtScr
Žika Jakšić, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Tako se po raspadu Jugoslavije i grupe "Ritam srca", čiji je bio frontmen, preselio u Nemačku gde je bio prinuđen da radi različite poslove. Ali u tome je imao pomoć i podršku, danas poznatog pevača Dejana Ćirkovića, poznatijeg kao fenomenalni Ćira.

"Meni je ‘93 žena bila trudna, nije se sviralo i šta ću da radim, moram da zaradim novac. Tad smo Ćira i ja radili u fabrici bombona. Putovali smo svaki dan po 60 kilometara u Nemačkoj do farbike, i tamo pakovali bombone u kese. Ruke su mi bile propale, sve u žuljevima od kartona, jer po ceo dan samo pakuješ bombone u kutije. Nije bilo lako zaraditi pare u inostranstvu, zato sam se snalazio. Radio sam u jednom periodu, kad se moj bend “Ritam srca” raspao i kao di džej u Nemačkoj, puštao sam muziku po klubovima", ispričao je svojevremeno Žika za grand.online koji se nikada nije stideo svojih poslova.

"Obavljao sam ga pošteno i čistog srca i ništa ne bih menjao sada, jer sam zadovoljan dokle sam došao", zaključio je Jakšić.