Ulaznice za prvo koncertno veče su uveliko rasprodate, čak 35 dana pre samog događaja dok su ulaznice za 11.12. u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn putem tickets.rs.

Muzički opus najvećeg barda domaće muzičke scene broji preko 240 pesama i tim podatkom se svi možemo ponositi obzirom da niko u svetu nije dostigao takvu brojku.

Da je Miroslav Ilić zvezda astronomskih razmera govori i činjenica da je u vreme kada su Bitlsi bili na samom vrhuncu popularnosti i u jednoj godini prodali preko 500.000 ploča, Miroslav ih je nadmašio i to duplo, sa 1.200.000 prodatih ploča.

Pored svih dostignuća i nagrada koje je dobio tokom svoje karijere, pored svih otpevanih pesama, krcatih koncertnih prostora, Miroslavu je još uvek veoma bitno da svojoj publici pruža nešto novo i drugačije.

Pored 247 snimljenih pesama, 173 hita Miroslav Ilić je pred koncert svojoj publici poklonio i dve nove numere "Ti si zvezda mojih snova" i "Siromah sam al' volim da živim" a publika može očekivati nezaboravnu atmosferu i provod za pamćenje na koncertima 10. i 11. decembra kao i nekoliko iznenađenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.