"Spremala sam se za drugačiji život"! Neda Ukraden se PRISETILA OČEVIH REČI i svih svojih životnih izbora

Svako leto za pripadnike estrade je većim delom radno, ali Neda Ukraden zna kako da savršeno uklopi nastupe i odmor tako da provede dovoljno vremena sa najbližima, ali i udovolji publici.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Uskoro će proslaviti svoj 72. rođendan. Međutim, svojom energijom i izgledom zrači kao da ima duplo manje i upravo zbog toga se svi pitaju u čemu je njena tajna.

"Ako vam kažem da sam za pet meseci ove godine jednom obišla Zemljinu kuglu, posetila 24 zemlje, održala desetine koncerata širom Balkana, Amerike i Kanade, napisala knjigu, jasno vam je kako ta teorija žena u izvesnim godinama ne važi. Ili imaš energoju ili nemaš", smatra pevačica koja za najbolje godine ne smatra period mladosti već suprotno, prenosi grand.online.

"Najbolji kvalitet života osetila sam posle šezdesete", priznaje ona. Kao jedna od najobrazovanijih pevačica na našim prostorima, uvek je isticala značaj obrazovanja koji je bio nezaobilazan momenat u njenom odrastanju.

"Spremala sam se za sasvim drugačiji život, dobar deo mladosti sam provela na fakultetima. Smatrala sam da je moja dužnost, kao jedinice, da budem obrazovana i vredna jer su roditelji mogli to da mi priušte. Kako bi rekao moj otac: "Muzika je nešto za popodne, ali čime ćeš se ti zaista baviti?"", rekla je Ukradenova.