SLAVLJE U DOMU GOCE I RAŠE: Pevačica emotivnim rečima SRUŠILA PREDRASUDE

Pevačica Goca Tržan i njen izabranik Radomir Novaković već godinama uživaju u skladnoj vezi. Iako mnogima "upada" u oko što je izabrala čak četrnaest godina mlađeg momka, pevačica sa ponosom ističe njihovu ljubav na svakom koraku.

.

.

Da uspešno odolevaju iskušenjima i predrasudama svedoči neverovatnih jedanaest godina mirne luke u kojoj par uživa.

"11 godina zajedno u svemu. I još uvek se zabavljamo... Ti si me naučio da volim i sebe", uputila je svom voljenom dirljivu poruku uz zajedničku fotografiju sa jednog od izleta koji su deo njihove svakodnevnice.

U više navrata pevačica je isticala da ju je Raša, osim izgledom i karakterom, privukao i zadržao svojim šarmom i džentlmenskim potezima.

Osim što smatra da je najbitnije da vam je voljena osoba najbolji prijatelj, pevačica se ne libi da i da objasni svoju definiciju pravog muškarca.

"Kad kažem 'pravi muškarci' mislim na muškarce koji nisu isfrustrirani. Među muškarcima imate ogroman broj pi*kica ili tetkica. Mislim, ja ne znam stvarno kako drugačije nazvati muškarca koji se ne ponaša kao pravi muškarac. Ma ja poznajem više muškaraca nego žena kojima smetaju njihove bore i sede dlačice", objasnila je pevačica.

Njenu objavu u celosti, kao i fotografiju, možete pogledati OVDE!

Izvor: Grand.Online