Krejg Dejvid otkrio je kako je već dve godine u celibatu. Britanski muzičar se udaljio od intimnih odnosa kako bi "izlečio svoje probleme".

Upravo je pauza od se*sualne aktivnosti bila dobra za njega, jer je uspeo da izbegne mnogo "drame" u proteklih 48 meseci. Dejvid priznaje i da je njegov kreativni rad procvetao.

- Bilo mi je jako dobro, jer sam se posvetio studijskoj muzici, kreativnosti, uz parolu - nema drame, samo pozitivne vibracije - kaže Krejg, koji je u junu 2023. godine otkrio da je otišao u celibat nakon što se ranije pohvalio svojim se*sualnim životom kroz singl "7 Days".

Pesma iz 2000. godine govori o vođenju ljubavi do srede, što se nastavlja četvrtkom, petkom i subotom. Krejg, koji je bio poznat kao ženskaros, kaže da se promenio i da trenutno ne izlazi ni sa kim.

Istakao je i da veze za jednu noć mogu dovesti do različitih trauma, a priznao je da se nada da će mu prekid se*sa omogućiti da se psihički pripremi za susret sa svojom sledećom devojkom, jer želi započeti vezu sa "dobrog mesta".

- Shvatio sam da to što nisam izlečio svoje probleme - znači da nikada nisam bio u poziciji da budem otvoren prema nekom drugom - rekao je on.

- Tako sam poslednjih godina shvatio da se moram povući iz svega ovoga. Ne idem na ljubavne sastanke, nemam se*sualne interakcije. Ponekad se moraš povući, čoveče. Sada imam 42 godine, stvari su drugačije. Ako ne možemo da se duboko povežemo, ako ne možemo da razgovaramo i u isto vreme se smejemo kao ludi zajedno i videti lepotu iznutra, onda ćemo jednostavno igrati istu igru ​​koju ja igram od prvog dana. Ne želim to više - dodao je Krejg za "The Louis Theroux Podcast".

Kantautor je uživao u brojnim kratkotrajnim vezama tokom svojih dvadesetih i tridesetih godina, ali nikada se nije otvarao, jer se bojao da ga neko ne povredi.

- Nikad pre nisam osetio tako nešto. Srce mi se nekako zatvorilo - zaključuje Dejvid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.