Slavica Ćukteraš umalo da odustane od "Zvezda Granda" - majka joj je dala da POPIJE OVO, jer je imala tremu

Slavica Ćukteraš ostavila je ogroman trag u takmičenju ''Zvezde Granda'' kao učesnica i finalistkinja prve sezone ovog popularnog šou programa.

.

.

Njeni muzički počeci razlikovali su se od većine njenih kolega, i malo ko zna da je Slavica završila nižu i srednju Muzičku školu u kojima je zabeležila odličan uspeh.

"Bila sam poslušna, nisam bila problematična. Svi misle da je Muzička škola tralala, uopšte nije. Ti tada imaš zvanje da možeš da predaješ muzičko od 1. do . razreda osnovne škole. Svirala sam violinu i klarinet, samo je muzika zanimala, bila sam duduk za sve ostalo, za sve predmete naročito matematiku, hemiju, fiziku", rekla je pevačica.

Još tada je znala da će muzika biti njen poziv i životni put, ali nije mogla ni da nasluti na koji način će se to dogoditi niti da će jednog dana uživati ogromnu popularnost.

Verovala je i priželjkivala muzičku karijeru, a uz podršku i nagovor majke prijavila se za ''Zvezde Granda'' koje su tada bile neviđeno takmčenje na ovim prostorima.

"Nisam verovala da ja to mogu, ona je rekla da mogu. Nisam htela, naterala me je da se spakujem i odvela na audiciju. Imala sam tremu a ona mi dala jedan vinjak da popijem. Tako je i bilo, popila sam ga i izašla na scenu i eto. Hvala Bogu, hvala svima, što sam tu gde jesam", zaključila je pevačica za ''Realnu priču'', prenosi grand.online.