Šeron Stoun postala SLIKARKA: Slavna glumica imala PRVU samostalnu izložbu, a odelo na njoj kao UMETNIČKO PLATNO! (FOTO)

Šeron Stoun održala je u Los Anđelesu prvu samostalnu slikarsku izložbu.

Izvor: Blic Žena/Jelena Milenković  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

"Dobro došli u moj atelje", napisala je ranije na Instagramu slavna Šeron Stoun, a zatim prikazala svoje radove, koji su bili izloženi u Los Anđelesu.

Za ovako važan događaj na kojem je prikazan još jedan njen talenat pored glumačkog, holivudska zvezda odabrala je veoma efektno odelo, kao savršeni modni kontrast, spoj elegancije i ekstravagancije.

Jednostavni model u crnoj boji ukrašen je ljubičastim detaljima koji nalikuju motivima na jednoj njenoj slici.

Filmska, ali i modna ikona Šeron Stoun oduvek je naginjala originalnosti u odevanju, što je vremenom postalo sve izraženije. Divno su bili osmišljeni i ostali detalji njenog stajlinga, a samo dan ranije modno umeće pokazala je na Veniti fer prijemu nakon 95. dodele Oskara u Los Anđelesu.

Glumica je pre nekoliko nedelja doživela tragediju - njen brat Patrik Stoun umro je u 57. godini. Šeron je na Instagramu objavila niz emotivnih poruka nakon tragične vesti. Otkrila je zatim u podkastu "Sto za dvoje sa Brusom Bozijem da je 2004. zbog uloge u filmu "Niske strasti" izgubila starateljstvo nad tada osmogodišnjim sinom Roanom.

Bilo je mnogo teških momenata u njenom životu, ali ona hrabro nastavlja dalje.