Šer UHVAĆENA na večeri sa 40 godina MLAĐIM dečkom: Ponosno digla ruku i pokazala dijamantski prsten o kom svi pričaju!

Pevačica Šer uživa u ljubavnoj romansi sa 40 godina mlađim, Aleksandrom Edvardsom, a u pre nekoliko dana su zajedno izašli na večeru na Beverli Hilsu.

Izvor: 24sedam.rs/Mladen Mijatović  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Šer je tom prilikom sa zadovoljstvom ispozirala sa blistavim dijamantskim prstenom, koji joj je Edvard poklonio za Božić.

Ovom prilikom ponela je duboke crne pantalone sa širokim nogavicama, crni gornji deo i jaknu. Sve vreme je bila raspoložena i nasmejana, a dok je ulazila u luksuzni mediteranski restoran, podizala je ruku kako bi se video njen dijamantski prsten.

.

Par je takođe prisustvovao događaju "M.A.C Cosmetics Hyper Real" u Los Anđelesu, kako bi proslavio novu liniju brenda za negu kože.

Na katolički Božić, pop ikona je na Tviteru podelila fotografiju vereničkog prstena sa dijamantima, navodeći da je to poklon od Edvardsa.

- Ostala sam bez teksta - napisala je Šer u opisu objave.

.

Fotografija je brzo izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su pomislili da se radi o vereničkom prstenu.

S obzirom da maksimalno uživa u ljubavi s mladim Edvardsom, pojedinci su u komentarima počeli i da je nazivaju gospođom Edvards. Aleksandar se na konto čitave priče nije oglašavao, a pevačica je samo nekoliko sati kasnije objavila istu fotografiju sa drugačijim opisom, što je podgrejalo sumnje o veridbi.

- Objavila sam ovo jer su nokti tako kul - pisalo je u narednoj pevačicinoj objavi sa papreno skupim prstenom koji je dobila od dečka.

Podsetimo, Šer je ranije bila udata za pokojnog muzičara Sonija Bona, od 1964. do 1975. godine, kao i Grega Olmana od 1975. do 1979. godine, sa kojima je dobila sinove Čeza (53) i Elajža (46).

Osamdesetih godina, kada je bila na vrhuncu karijere, pričalo se i da je izlazila sa nekoliko decenija mlađim muškarcima, uključujući Val Kilmera, Toma Kruza i Roba Kamiletija.

Početkom decembra 2022. godine, Šer je objasnila zašto je u vezi sa mlađim muškarcem, rekavši da "Nikada ne bi imala sastanak" da se samo držala starijih momaka.

- Stariji muškarci me jednostavno nikada nisu toliko voleli. Imala sam par momaka koji su bili mojih godina, ali me jednostavno nisu voleli - rekla je Šer.

Otkako je 10. decembra izgubila majku Džordžiju Holt u 96. godini, ikona pop-kulture je još više zavolela svog novog dečka, u kom je pronašla rame za plakanje i utehu.

- Prsten je bio savršen poklon koji joj je pomogao da prebrodi ovo gorko vreme - rekao je izvor blizak pevačici, prenose strani mediji.