Sara Jo PRVI PUT ISKRENO o novoj ljubavi, pa otkrila da li MAŠTA O PORODICI: To je nešto sveto i najvažnije...

Sara Jo važi za jednu od najlepših dama sa javne scene, a talentom pokazuje muzički raskoš koji poseduje. Zato je odlučila da posle bržih pesama koje je poslednjih godina izdavala, sada objavi baladu “Zar ne” i tako pobere sve simaptije domaće publike.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Da li ste nekada u životu govorili kao i u pesmi “Da li te plašiš ljubavi“?

"Ne. I zapravo ljudi sa kojima sam se susretala koji su pričali da se plaše ljubavi su me potpuno zbunjivali jer nisam mogla da ih razumem. Polazim sa svoje tačke gledišta, da kada se desi nešto lepo i ako je još iskreno, objektivno i kada te ispunjava, ne znam zašto bi bilo ko poželeo da beži. Sad je to malo kompleksnija tema i može da ima veze sa mnogim stvarima iz daleke prošlosti. To je apsolutno najvažnija stvar u životu i to je baš ono što sam želela da prikažem kroz spot. Kakav god uspeh da imaš i kakvu god karijeru i nije bitno da li si javna ličnost ili ne, ako nisi ispunjen na tom polju i na kraju dana nemaš sa kim da podeliš tu svoju sreću i zadovoljstvo, ništa ti to ne znači", objašnjava Sara za Blic.

Jedan deo Vam je sada blizak: “Ti me paziš najbolje zar ne, ti me voliš kao niko pre“?

"Istina. Pazi me, voli me, čuva me, kao niko pre. A i ja njega rekla bih", rekla je pevačica i dodala da "nikada nije bila srećnija".

Pevačica se dotakla i pitanja porodice...

"Nisam razmišljala o broju. Zapravo uvek mi je bilo jako simpatično. Imam prijateljice u okruženju koje već sada znaju koliko bi voleli da imaju dece - jedno, dvoje, troje... Nisam razmišljala u tom pravcu. Naravno da bih volela jednog dana da imam svoju porodicu i verujem da će to biti nešto sveto i najvažnije u životu. Nisam stigla da se bavim time, a možda i nisam tip koji voli da planira takve stvari", zaključila je pevačica.