Ruska hit serija "Kuhinja" na zahtev gledalaca svakog dana na Prvoj TV

Savršena humoristička poslastica koja nam je stigla iz ruske kuhinje privukla je neverovatnu pažnju gledalaca u Srbiji. Zahvaljujući milionskom auditorijumu koji je uz Prvu TV kada je “Kuhinja” na programu, od ponedeljka, 5. decembra, ova hit serija će se emitovati svako radnog dana u 21.10. Za ljubitelje dobrih serija koji ne stignu da pogledaju epizode tokom nedelje, svakog vikenda u 19.00 stiže repriza na Prvoj TV.

.

Od ponedeljka smejaćete se više zgodama i nezgodama ruskih majstora kuhinje, a u jednoj od narednih epizoda u zanimljivoj ulozi gledaćete i našeg popularnog glumca Miloša Bikovića, koji sve više osvaja publiku u Rusiji.

Da podsetimo, radnja ovog visokobudžetnog sitkoma odigrava se u Moskvi, tačnije u ruskim restoranima. Već u prvoj sezoni emitovanja serija je osvojila rusku publiku, a kanal STS na kom je emitovana bio je najgledaniji u udarnom terminu. U prvom planu serijala je mladi, ambiciozni Maksim, Maks Lavrov koji sanja da postane veliko kulinarsko ime. On počinje da radi u najskupljem moskovskom restoranu “Klod Mone” koji drži Dmitri Nagiev, koji je inače poznati ruski glumac. Dok budu pripremali hranu za goste, ispunjavali svoje i tuđe želje, postajali prijatelji ili neprijatelji, ulazili u ljubavne veze… Maks i osoblje restorane zapadaće u neverovatne, nepredviđene komične situacije.

Više o seriji i narednim epizodama saznajte OVDE.