PRVO POJAVLJIVANJE MARINE TUCAKOVIĆ u javnosti! "Istina je da sam se vratila cigaretama, a popijem možda jednom mesečno"

Posle 11 godina muzičke pauze, pevačica Suzana Jovanović je promovisala svoj novi album. Na svečanost povodom promocije je došla gotovo cela estrada, a poseban i počasni gost bila je Marina Tucaković. Poznato je da se slavna autorka brojnih hitova već godinama bori sa karcinomom dojke, zbog čega je u medijima dugo nije ni bilo. Sada je odlučila da dođe i da podrži svoju prijateljicu Suzanu Jovanović, kojoj je napisala i nekoliko pesama na ovom albumu.

Marina Tucaković na promociji novog albuma Suzane Jovanović, foto: Prva TV
Marina Tucaković na promociji novog albuma Suzane Jovanović, foto: Prva TV

Na pitanje šta je čini srećnom, i da li se vratila cigaretama Tucakovićka je odgovorila:

"Da slažem garderobu. Šta još da me čini srećnom. Istina je da sam se vratila cigaretama. Rakijicu, možda jednom mesečno, a i ne mogu. Jedem normalno", priznala je za Blic.

"Ne znam šta mi je pomoglo, nezahvalno je pričati o tome, hemoterapija je. Nikad se ne zna šta pomogne. Ja verujem u hemoterapiju, ali i u alternativu. Preko prijatelja iz Bosne sam nabavljala, neke trave, otkud znam, to sam pila. Čim sam, hvala Bogu, živa, verovatno je i u snazi nešto, i u glavi. Klonem i ja ponekad, ko kaže da nije tako, laže. Ja se ničeg ni ne bojim, nije to strah, to je neka vrsta depresije - što sad ne mogu da pišem koliko bih mogla, što kad idem moram kolicima, što imam ovaj i onaj problem, inače ne bojim se", rekla je Marina za Blic.