Pre 23 godine OBJAVILA JE NAJVEĆI HIT sa Dinom Merlinom, a zatim nestala: Danas živi na selu, čisti štalu i okopava baštu (FOTO)

Kada je bila na vrhuncu muzičke karijere, odlučila je da se povuče i da počne da živi mirnijim životom. Već godinama živi na selu sa suprugom i sinom.

Izvor: B92.net  |  
Foto: M.M./ATAImages
Foto: M.M./ATAImages
.

Reč je o hrvatskoj pevačici Ivani Banfić koja već dugi niz godina nije prisutna na muzičkoj i medijskoj sceni, ali je ostala aktivna na društvenim mrežama. Na osnovu fotografija koje objavljuje, možemo zaključiti da joj mirniji život na selu i te kako prija. Na objavama je često viđamo u gumenim čizmama i lopatom u ruci kako čisti seno, okopava baštu, sadi i slično.

"Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od tog urbanog. Do tada sam 20 godina živela na štiklama, u uskim haljinama i bila vlasništvo medija, uvek sam morala da budem sjajna, i morala sam da budem lepa. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo", rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije, a danas u potpunosti živi seoski život.

.

"Za vikend sam se bogme naradila, plastenik i vrt su spremni za nove plodove. Najbolje se osećam u prirodi, kad sam u dodiru sa zemljom i imam crno ispod noktiju, crni "frenč", bez šminke, bez štikli, sva umuljana u blato... - napisala je jednom Ivana.

Muzičku karijeru nije u potpunosti prekinula. Vanvremesnki hit "Godinama" koji je snimila u duetu sa Dinom Merlinom se i dan-danas sluša, a nije tajna da je rado viđen gost na Merlinovim koncertima.

Tako smo imali priliku da je vidimo u Puli, ali i proteklog vikenda u Beogradu.