Poznata voditeljka Irina Vukotić KARIJERU NASTAVLJA na Prvoj televiziji! Stiže nam u septembru, a evo šta će voditi...

Dobro znano TV lice Irina Vukotić svoju bogatu televizijsku karijeru nastavlja na frekvenciji Prve televizije. Dugogodišnje televizijsko iskustvo iskoristiće da doprinese kvalitetu jutarnjeg programa naše televizije. Gledaocima Prve doneće novu energiju u "Jutro" koje će voditi od septembra.

Izvor: prva.rs  |  
Foto: Miša Obradović
Foto: Miša Obradović
.

Besprekornu televizijsku karijeru Irina Vukotić gradi od 2001. godine. Vodila je različite TV žanrove, težeći da uvek bude još bolja, što garantuje našim gledaocima aktuelnost, dinamiku, dobar izbor gostiju i tema.

"Pripremajući se za izuzetno bogatu jesenju sezonu koja nam predstoji, TV Prva će voditeljske redove pojačati sjajnim profesionalcem i poznatim TV licem, Irinom Vukotić", najavljuje direktorka programa Prve Katarina Pavlović i dodaje da će TV sezona pred nama obilovati novitetima i iznenađenjima u svim programskim segmentima - informativi, zabavi i igranom serijskom programu.

Foto: Miša Obradović
Foto: Miša Obradović
.

Nove emisije uveliko su u pripremi i ceo tim Prve se raduje što će Irina biti jedno od naših prepoznatljivih TV lica.

"Drago mi je što karijeru nastavljam na Prvoj. Kockice su se tako namestile da kolege kažu da dolazim kao rođendanski poklon u rođendanskoj nedelji Prve. Zahvaljujem im se na srdačnoj dobrodošlici, a ja ću od septembra utorkom i sredom uređivati i voditi jutarnji program. Ljudi se često plaše promena, a ja, naprotiv, promene volim, jer donose izazove, bude iskru života u nama i želju za radom na sebi", rekla je Irina.