Poznata pevačica je na početku svoje karijere bila ŠIKANIRANA zbog viška kilograma, a ona danas ima samo jedno da poruči... (FOTO)

Pored muzike, danas se bavi i glumom.

U današnje vreme malo koja poznata ličnost se nije povinovala plastičnim operacijama, a jedna od njih koja se može pohvaliti prirodnom lepotom je Dženifer Lopez, zbog čega je muškarci smatraju pravim seks simbolom.

Međutim, početkom devedesetih, kada je započinjala svoju muzičku i glumačku karijeru, naišla je na brojne kritike nadređenih producenata i reditelja, prvenstveno da smrša.

"Moje obline nikada mi nisu smetale, ali dobila sam zbog njih puno kritika od ljudi iz zabavne industrije. Govorili su mi: 'Moraš da izgubiš nekoliko kilograma.' Napokon sam došla do tačke kada sam im rekla: 'Ovo sam ja i ovo je moj oblik tela.' Sve žene s kojima sam odrastala izgledale su tako i sve su za mene bile lepe", izjasnila se Dženifer.

Četrdesetosmogodišnja pevačica, inače majka blizanaca Eme i Maksa, kaže da joj je porodica pomogla da stekne pozitivnu sliku o svom telu, piše glossy.rs.

"Moja majka i baka usadile su mi ovaj način razmišljanja. 'Ovako izgledamo i to je ono što je lepo', govorile su. Moj tata je voleo telo moje majke. Svi muškarci u mojoj porodici voleli su ženska tela sa oblinama. Imati obline i biti niži od 180 centimetara nije bila loša stvar, to se kod nas slavilo. Kada sam kasnije pokazala svetu taj oblik tela, zapravo nisam pokušavala da pošaljem poruku. Samo sam bila ono što jesam", zaključila je ova lepotica.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on