Partneri na setu i u privatnom životu - OMILJENI PAR „Igre sudbine“: „Podjednako je neprijatno kada radite intimne scene“

Luka Raco i Nina Mrđa ne kriju da su u srećnoj emotivnoj vezi, a sada su otkrili i kako se njihov privatni odnos odražava na poslovnu saradnju u seriji „Igra sudbine“.

T. R.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Nakon što se ljubav rodila i između njihovih likova u seriji – Lenke i Alekse, glumci priznaju da je veoma lako sarađivati sa partnerom na setu.

„Prelagano je. Ako znate kako da sarađujete, poznajete se i volite sve to ide lagano, nevezano da li ti je ta osoba prijatelj ili partner“, istakao je Raco, dok je glumica dodala da je zbog jedne stvari mnogo lakše sarađivati sa partnerom.

„Podjednako je neprijatno kada intimne scene radite sa nekim sa kime ste privatno bliski ili sa nekim sa kim niste. Pored nas se u prostoriji nalazi još 50 ljudi, to je veliki prostor, hladno je i nema intime. U smislu poverenja i prepuštanja je mnogo značajnije i samim tim i lakše“, rekla je Nina Mrđa.

Luka Raco priznaje da se od kolega najviše zbližio sa svojim bratom u seriji, kojeg tumači Stevan Piale.

„Atmosfera se od samog početka do sada menjala. Bilo je uspona i padova u ovih pet godina, ali na kraju dana da nije sve bilo kvalitetno i kako treba ne bismo ni došli do ovog momenta u kojem se sada nalazimo“, rekao je glumac na proslavi 1000. epizode najpopularnije domaće serije.

Nina Mrđa istakla je da se nada da će odnosi njenog lika u seriji i dalje biti iskreni i puni ljubavi prema drugim likovima, ali i da potajno priželjkuje da dođe do neke "drame".

„Lenka je jedna od retkih likova koja uvek ima razumevanja za sve i potajno se nadam nekoj pometnji i turbulenciji. Svi smo ljudi i to iskakanje iz šina je ono što nas intrigira i natera da razmišljamo, zato se nadam nekom zaokretu“, rekla je glumica, dok je Raco dodao da ga je iskustvo naučilo da u „Igri sudbine" sve može da se dogodi i ne može da predvidi šta će tek biti.

Mrđa je dodala da joj je fascinantno što se našla u projektu u kojem su svi otvoreni za saradnju.

„Nema konkurencije, niti napetosti. Svi smo tu za sve i veoma je prijatno. Gluma je jedan od nezgodnijih poslova, zato što se svako bori za neko svoje mesto, ali u ovom projektu svako već ima svoje mesto i zadovoljan je. Svi smo tu da se međusobno pomažemo, dajemo savete i rešavamo dileme. Baš je timski projekat, kao u školi“, zaključila je glumica.