Pančeta BACILA scenario kada je videla šta su joj napisali! Glumica poručila: Proplakala sam, SUZE su prštale na sve strane, ali... (VIDEO)

Glumci najpopularnije serije "Igra sudbine" danas proslavljaju 700. epizodu!

S.M.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Printscreen/PrvaTV
Foto: Printscreen/PrvaTV
.

Tim povodom gosti "Jutra" bili su Sandra Bugarski (Pančeta), Dragana Mićalović (Una), kao i jedan od najpoznatijih dečka u Srbiji, mali Akica (u seriji sin Une i Luke).

"Nema tu tajne, radi se pošteno, kvalitetno... to je ono što je bitno. Mi volimo to da radimo i nekako smo se svi srodili i živimo sa tim likovima i družimo se toliko godina. Uvek smo veseli i raspoloženi. Uvek smo tu jedni za druge, to je kolektivni rad", rekla je Sandra, dok se Dragana nadovezala:

"Divno se družimo.Toliko smo počeli da osećamo jedni druge i da prepoznajemo kad je ko u kojoj fazi, da se vrlo često dešava da iz nekih tužnih trenutaka vadimo jedni druge. Toliko smo se saživeli sa tim likovima da smo mi privatno počeli da ih branimo", rekla je glumica.

Foto: printscreen Prva TV
Foto: printscreen Prva TV
.

Sandra se osvrnula i na trenutnu situaciju u Pančetinom i Tićinom braku, a zbog čega je bacila scenario kada ga je videla, saznajte u videu u nastavku teksta.