OŽIVELA sam Pančetu, ali to NISAM JA! Sandra Bugarski o ULOZI u seriji "Igra sudbine": Energija jeste moja, ali...

Popularna glumica Sandra Bugarski progovorila je o ulozi Pančete u najgledanijoj domaćoj seriji "Igra sudbine".

Stefan Milivojević  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto A. Krstović/PRVA
Foto A. Krstović/PRVA
.

Sandra je na samom početku razgovora za Prva.rs pričala o reakcijama ljudi, kao i o tome kako se nosi sa popolarnošću.

"Uspela sam pre nekog vremena da prevalim preko usta i to kroz citat, to je rekao jedan moj veliki prijatelj, veliki reditelj "Cajka moja, ušla si u narod". E tako sam ja to uspela. Inače ne znam zapravo šta bi to sad zapravo značilo kad me pitaju "popularan", tu imam veliku rezervu. Da sam ušla u narod i da su ova serija i ovi likovi sa tih malih ekrana prodrli u živote ljudi i ušli u njihove srca to je istina i to je veliko zadovoljstvo i ono što me posebno raduje je što nas deca mnogo vole, nema dalje", rekla je glumica.

Sandra nam je otkrila i koja je razlika između nje i lika Pančete koji tumači u popularnoj telenoveli.

"Mi smo svi prošli škole, svi smo završili fakultete vezano za ovaj posao kojim se bavimo. Svaki lik se pravi, svaku scenu koju dobijem verujte da ja uradim prvenstveno zanatski, šta sad to podrazumeva da ne pričam i tako se zapravo pravi lik. Ja sam prvog snimajućeg dana došla sa idejom "Ko je ta žena?", a onda se ona kroz vreme razvijala. Ne mogu da kažem da sam to ja, jer ja bih lagala. Energija i duša jesu moje, ja sam joj dala, ja sam tu Pančetu oživela, ali to je deo zanata i našeg posla", priznala je glumica, a kada je u pitanju "tajna" popularnosti "Igre sudbine" rekla je:

"Ima tu par stvari za koje znam sigurno da su nam potpomogle, poput toga da smo ljudima ušli u kuću kada je bila korona. Ima toga naravno, ali sve ovo što vidite sada, sve ovo što se mi ovako grljakamo, zanosimo i pevamo, to je sve ono što se učitava, ta energija, emocija i ta ljubav je ono što vi gledate i za šta ste se zapravo vezali, to su te neke čestice koje se ne vide, ali koje su tu negde oko nas", zaključila je Sandra Bugarski u razgovoru za Prva.rs.