OŽENIO SE Vlado Šćepanović: Njegova izabranica je MIS CRNE GORE, i 15 godina je MLAĐA OD NJEGA

Bivši crnogorski košarkaš Vlado Šćepanović (46) stao je juče na "ludi kamen" sa 15 godina mlađom izabranicom Natašom Milosavljević, a do javnosti su dospeli mnogobrojni momenti sa gala venčanja, koje je upriličeno kraj mora.

.

.

Vlado Šćepanović, koji se sa mesta trenera KK Partizan sklonio krajem oktobra 2020. godine, u ljubavi sa svojom dragom je od prošle godine, a sad su odlučili da uplove u bračnu zajednicu. Nekadašnja Mis Crne Gore i bivši košarkaš upoznali su se još 2016. godine, ali su svoju ljubavnu priču otpočeli tek nekoliko godina kasnije nakon slučajnog susreta.

Nataša i Vlado nisu skidali osmeh sa lica na venčanju, na kojem su okupili najbliže, a on je za ovu priliku poneo plavo odelo, dok se ona odlučila za belu, dugu venčanicu. Šćepanoviću je ovo drugi brak, a iz prethodnog ima sina i ćerku.

Lokacija na kojoj je održana velika proslava oduševila je mnoge, a pogled na more ostavlja bez daha. Oko njih je sve bilo u kamenu, kako to često zna da bude slučaj na Jadranu, a dekoraciju su mlada i mladoženja pažljivo birali za ovu priliku, piše Blic.