OVU SCENU iz serije "Oproštajno pismo" ČEKALA JE CELA SRBIJA! Alanur i Zija saznaju istinu o NAMEŠTALJCI IZ PROŠLOSTI: "Ali nas nema" (VIDEO)

Otkako je počela sa emitovanjem na Prvoj televiziji, serija "Oproštajno pismo" je vrlo brzo našla put do srca publike!

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Ljubavna priča dvoje ljudi koja se u prošlosti završila oproštajnim pismom, nastavlja da živi i 30 godina kasnije, iako su oboje posle prekida bili prinuđeni da svako nastavi svojim putem. Međutim, niko od njih - ni Alanur ni Zija, nikada nisu ispitali istinitost oproštajnog pisma, ali sudbina ih je navela da se ponovo sretnu.

Razlog njihovog susreta je ponovo ljubav, ali između Alanurine ćerke Asli i Zijinog sina Mehmeta.

Kada su roditelji saznali da će se Asli i Mehmet venčati, niko mladencima nije pružio podršku. Sa tom odlukom se tek teško pomirila Alanur, koja je u početku činila sve kako bi rastavila Asli i Mehmeta.

Alanur se zapravo plašila susreta sa Zijom i vraćanje na stare, bolne ljubavne rane, koje joj je on naneo u prošlosti, tako što joj je ostavio oproštajno pismo baš onoga dana kada je trebalo zajedno da pobegnu.

Međutim, u novoj epizodi ove popularne turske serije, Alanur i Zija su prvi put imali ozbiljan razgovor nasamo o njihovoj prošlosti, prisećajući se tog bolnog dana kada su oboje dobili oproštajna pisma, ali napisana Seherovom rukom. Istina se krila više od 30 godina, a sada je konačno izašla na videlo.

Prisetimo se kadrova kada je Alanur saznala da je odustala od ljubavi prema Ziji zbog lažnog pisma...