Ljubavna priča dvoje ljudi koja se u prošlosti završila oproštajnim pismom, nastavlja da živi i 30 godina kasnije, iako su oboje posle prekida bili prinuđeni da svako nastavi svojim putem. Međutim, niko od njih - ni Alanur ni Zija, nikada nisu ispitali istinitost oproštajnog pisma, ali sudbina ih je navela da se ponovo sretnu.

Razlog njihovog susreta je ponovo ljubav, ali između Alanurine ćerke Asli i Zijinog sina Mehmeta.

Kada su roditelji saznali da će se Asli i Mehmet venčati, niko mladencima nije pružio podršku. Sa tom odlukom se tek teško pomirila Alanur, koja je u početku činila sve kako bi rastavila Asli i Mehmeta.

Alanur se zapravo plašila susreta sa Zijom i vraćanje na stare, bolne ljubavne rane, koje joj je on naneo u prošlosti, tako što joj je ostavio oproštajno pismo baš onoga dana kada je trebalo zajedno da pobegnu.

Međutim, u novoj epizodi ove popularne turske serije, Alanur i Zija su prvi put imali ozbiljan razgovor nasamo o njihovoj prošlosti, prisećajući se tog bolnog dana kada su oboje dobili oproštajna pisma, ali napisana Seherovom rukom. Istina se krila više od 30 godina, a sada je konačno izašla na videlo.

Prisetimo se kadrova kada je Alanur saznala da je odustala od ljubavi prema Ziji zbog lažnog pisma...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.