Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i sportista Tom Brejdi bili su nedavno na jednoj dobrotvornoj aukciji, a kako se navodi, oni nisu mogli da se odvoje jedno od drugo.

Aukcija je održana u Atlantik Sitiju, a zanimljivo je da su se Tom i Kim "uhvatili" za istu stvar - umetničku sliku. Dok su pokušavali da se izbori svako za sebe, oni su flertovali i smejali se, a svima je izgledalo kao da su se pojavile "varnice".

Na kraju su oboje dali po dva miliona dolara, a odlučeno je da će svako od njih dobiti po jednu umetničku sliku istog autora.

Inače, ovo nije prvi put da su se Kim i Tom našli na naslovnim stranama. Oni su bili ovog leta na žurki u Hemptonu, a snimak koji je tada nastao je postao viralan.

Već tada su mnogi počeli da se pitaju da li među njima ima nečeg više od prijateljstva.

Podsetimo, Tom Brejdi se razveo prošle godine od manekenke Žizel Bindšen, dok je Kim posle razvoda od Kanjea bila u vezi sa Pitom Dejvidsonom, ali je i ta veza završena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.