Ova poznata VODITELJKA je u "Zvezdama Granda" MENJALA Sanju Kužet dok je bila na TRUDNIČKOM odsustvu! Sećate li je se?

Najpopularnije muzičko takmičenja "Zvezde Granda" već godina vodi poznati voditeljski par - Sanja Kužet i Voja Nedeljković. Međutim, da li se sećate koja voditeljka je Sanju menjala na bini ovog muzičkog takmičenja dok je bila na trudničkom odsustvu?

Sanja Kužet, foto: Prva TV
Sanja Kužet, foto: Prva TV
.

Voditeljka Sanja Ćulibrk svojevremeno je bila domaćica šou programa "Zvezde Granda", a upravo u tom periodu najviše se eksponirala u medijima.

Sanja Ćulibrk je 2016. godine zamenila svoju imenjakinju Sanju Kužet na mestu voditeljke "Zvezda Granda", budući da je Sanja Kužet tada otišla na trudničko bolovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

.

Kada se Kužet vratila sa bolovanja, Sanja Ćulibrk prestala je da vodi popularno muzičko takmičenje i posvetila se drugim emisijama na televiziji "Grand". Iako je nastavila da se bavi voditeljskim poslom, i već duže vreme vodi emisiju "Grand magazin", Sanja se gotovo uopšte više ne pojavljuje u medijima, piše pulsonline.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

.

Ono što je zanimljivo jeste da je poslednjih godina nekoliko puta menjala izgled. Dok je vodila "Zvezde Granda", Sanja je imala dugu smeđu kosu, koju je potom skratila. Zatim se ofarbala u plavo, ali je i dalje neko vreme bila verna kraćoj kosi, dok sada ima dugu plavu kosu. Mnogi kažu da je neprepoznatljiva u odnosu na period od pre pet godina.