OVA PEVAČICA je izašla na scenu, a za njom i ceo ŽIRI. Kada je pustila svoj MOĆNI GLAS, NI MIKROFON NIJE IZDRŽAO! (VIDEO)

U Zvezdama Granda i sinoć je bilo veoma uzbudljivo. Neki od takmičara izazvali su burne reakcije članova žirija, a iznenađenje za sve bio je nastup jedne od naših najboljih pevačica.

Foto: Prva TV/Zvezde Granda printscreen
Foto: Prva TV/Zvezde Granda printscreen
.

Nakon što je Elena Milošević (19) iz Beograda otpevala Cecinu pesmu ''Kukavica'' a usledio je hit grupe Negativ ''Zbunjena''.

Ona je na kraju nastupa imala tri glasa a baraž je zavisio od odluke Saše Popovića.

Svoje uzbuđenje i nezadovoljstvo prvo je iskazala Marija Šerifović, pitajući se kako joj je uopšte palo na pamet da peva Ivanu Negativ.

- Nije za ispadanje, ali ideja da ti pevaš Negativ, a evo tu sedi žena koja je najbolji pop rok pevač u regionu, Ivana Peters, a ako si joj ti Ivana dala da ovo peva onda si poludela, dibidus!- rekla je Marija na šta je Ivana dobacila da je ova devojka najbolje otpevala ''Zbunjenu'' od svih.

- Nije veruj mi, mogu odmah da ti kažem ko je bio bolji. Pogrešno skroz- rekla je Mara.

I dok su drugi članovi žirija iznosili mišnjene o Eleninom pevanju, Marija je ustala sa svog mesta i otišla do Ivane Peters.

- Ajde Ivana, znamo da nisi našminkana i scenski obučena ali ajde da čujemo kako se to peva!- vikao je Saša.

Ivana je pristala i izašla na scenu, a za njom i kompletan žiri koji je podivljao uz ritam ove pesme i đuskao sve vreme, dok je Saša Popović na drugom mikrofonu ubacivao bek vokale Ivani.

- Bravo Ivana, bravo care- vikali su članovi žirija.

- To je pravi muzikant! Bravo dušo, zaljubio bih se u tebe kako pevaš- rekao je Bosanac.

Elenu je na kraju Saša Popović pustio u baraž da ponovo okuša sreću.

Nastup ove takmičarke i Ivanin natup možete pogledati OVDE ( u perodu od 1:39:00 do 1:50:00).

Izvor: Grand Online