Ono što gledate je još i UBLAŽENO - Stevan Piale otkrio šta se dešava sa Unom i Lukom, pa se prisetio početaka serije: Osećao sam se KAO NA EKSKURZIJI

Stevan Piale, nakon skoro pet godina rada na seriji „Igra sudbine“, otkrio je šta se sve promenilo u ovom poduhvatu od njegovog početka do danas.

T. R.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Shuttrstock
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Shuttrstock
.

„Prve dve godine je bio malo drugačiji format snimanja. Bili smo na setu pet dana u nedelji po 12 sati, manje-više svi. Tada se uvek dešavalo da su neki od nas na pauzi ili na čekanju. U tom periodu sam se osećao kao da sam otišao na ekskurziju“, prisetio se glumac za Prva.rs.

Kako kaže, upravo ta energija sa početka je prema njegovom mišljenju bila glavno gorivo ove serije i razlog zbog kojeg je doživela uspeh od 1000 epizoda.

„Sada je već svako otišao na svoju stranu, svi rade i druge poslove i gledaju kako da se organizuju kada završe svoj deo snimanja, što je dobro. Ja sam i tada imao ženu i porodicu, ali sam došao do toga da moram da se organizujem i da vreme sa porodicom gledam kao zauzeća, da bih uopšte imao to vreme“, rekao je Piale.

Njegov lik u seriji, Luka Kanački, trenutno se nalazi u velikim ljubavnim problemima sa svojom partnerkom Unom, a ovom prilikom Piale otkriva da je to što je prikazano u seriji značajno blaže od onoga što je napisano.

„Dragana (Mićalović, koja tumači lik Une) i ja pokušavamo zaštitimo naše likove i priću. Ono što gledate je značajno ublaženo u odnosu na ono što je napisano, bar ja tako mislim. To je naš način da zaštitimo taj par koliko god možemo“, rekao je glumac i dodao da postoje neke stvari za koje misli da njegov lik nikada ne bi uradio, ali se pisci očigledno sa tim ne slažu.

Dodaje da što se tiče turbulencije i trouglova u njihovoj ljubavi, sumnja da će se one rešavati, jer je to baza serije – da uvek postoji neki problem.