Od njegovih reči i vi ćete pocrveneti! Pogledajte šta je Džordž Kluni rekao o svojoj supruzi Amal!

"Pitate me kakav je osećaj biti gospodin i gospođa Kluni? Prokleto dobar!"

Amal i Džordž, foto: Elisabetta Villa/Getty Images Entertainment
Amal i Džordž, foto: Elisabetta Villa/Getty Images Entertainment
.

"Brzo sam shvatio da želim da ostatak svog života provedem sa njom, ali o tome nikad nismo razgovarali. Nije bilo "Hej, možda bi trebalo da se venčamo?" U stvari, bukvalno sam je "zaskočio" prosidbom, a ona je neprestano ponavljala "o Bože" i "vau". Tada sam joj rekao: "Slušaj, imam 52 godine, klečim ispred tebe 28 minuta, tako da moram dobiti odgovor inače ću pomeriti kuk. Možda nikad više neću moći da ustanem!"

"Amal ima sjajan osećaj za stil. Nikad ne koristi usluge stiliste, ali u svakom slučaju izgleda neverovatno. Uprkos činjenici da obično, istovremeno vodi 11 slučajeva. Ona je neverovatna žena!"

"Upoznao sam osobu zbog koje bih definitivno dao svoj život. Njen život mi je važniji od mog!"

"Ona je sjajna osoba, brižna i pametnija od svih koje sam do sada sreo. Ima sjajan smisao za humor. Postoji nekoliko razloga zbog kojih sam se zaljubio u nju, a jedna od njih je i njen rad. Uvek sam tako ponosan kada je vidim da stoji pred apelacionim sudom u Strazburu. Impresivan prizor."

"Amal, ma kakva nas hemija spojila, ne bih mogao da budem ponosniji što sam tvoj muž".

"Bilo koje pitanje u kući rešavamo obaranjem ruka. To je jedina moja šansa da pobedim, jer u intelektualnoj bici ću sigurno izgubiti. U našoj porodici ona je pametna."

"Pitate me kako se osećamo kao gospodin i gospođa Kluni? Prokleto dobro!"

Izvor: Stil