Nova programska šema na najgledanijoj TV počinje 12. septembra na Prvoj kraći dani traju duže

Prva televizija spremna je za jesen! Nova programska šema koja startuje 12. septembra donosi pregršt noviteta, a ono što ste voleli nastavlja da živi kvalitetnije, bolje, u novom ruhu. Iako su gledaoci jedne od najgledanijih nacionalnih televizija bili počašćeni kvalitetnim sadržajem tokom leta, nova šema obećava još bolji i uzbudljiviji program, koji će vam produžiti jesenje i zimske dane koji predstoje.

.

Ono što najviše ineteresuje gledaoce Prve televizije jeste da li se vraća hit serija „Igra sudbine“ i šta će zameniti popularno „Kolo sreće“ i „Malu suprugu“.

Junaci najgledanije telenovele u Srbiji vraćaju se u „svoj TV dom“ 12. septembra u 20.00 sa novim uzbudljivim dramama, novim ljubavnim pričama i starim omiljenim likovima. I to ne samo radnim danima, nego će u vašim domovima omiljena porodica biti i vikendom od 20 sati.

Foto: Prva TV/Promo
Foto: Prva TV/Promo
.

Odmah potom, od 21.00 počinje nova serija pod nazivom „Od jutra do sutra“ nastala u „čarobnoj radionici“ Smartmedia produkcije iz koje su nastale gledaocima omiljene serije „Istine i laži“, „Igra sudbine“, „Kolo sreće“ sa glumcima koji su u samom vrhu popularnosti, poput Jelene Gavrilović, Dragane Mićalović, Milutina Miloševića, Ivane Dudić, Branislava Popovića, Ive Štrljić... Odličnim scenarijom i vrhunskom produkcijom i režijom, telenovela „Od jutra do sutra“ sluti da prevaziđe svoje prethodnice i da postane jednako gledana ako ne i gledanija od serija koje su emitovane na Prvoj TV. Radnja se dešava na televiziji, glavni junaci su voditelji i svi oni koji su iza kamere, a šta se zapravo dešava kada se kamere ugase saznaćete svakog radnog dana od 21.00 na Prvoj.

Budićete se kao i do sada svakod dana uz Jutarnji program Prve, koji je svojim prepoznatljivim sadržajem privukao i privlači sve više pažnje publike. Zatim su tu jednako važne informativne emisije „Vesti“ i „150 minuta“, koje su i tokom leta bile glavni adut programske šeme. Od 12. septembra vraćaju se, mnogima omiljene, emisije Exkluziv (17.30) i Exploziv (18.45) koje godinama traju zahvaljujući jedinstvenim pričama nastalim u redakcijama posvećenih i odličnih novinara, a ovoga puta u novom, glamuroznijem studiju. Već se uveliko pripremaju i sad već kultne emisije Mašana Lekića "Dosije" i „Na mestu zločina“ koja sa emitovanem premijernih epizoda počinje od 15. septembra, kao i „Nećete verovati“, autora Gvozdena Nikolića, koje će uskoro početi sa emitovanjem.

Foto: Prva TV/Promo
Foto: Prva TV/Promo
.

Od 13. septembra u 22.00 kreće nova sezona omiljene „Radne akcije sa Tamarom“, dok nam samo nekoliko dana kasnije, 17. septembra, stiže „Biciklom kroz Srbiju“, takođe iz produkcijske kuće „Triangl“. Umesto veslom, u ovoj sezoni Viktor Savić će se kroz Srbiju voziti biciklom, a društvo će mu praviti takođe popularni glumac Aleksandar Radojičić. Vikend je rezervisan i za specijalna izdanja „Exkluziva“ i „Exploziva“, a u nedelju 18. septembra počinje i emitovanje novog izdanja emisije „Srećna Srbija“ kroz koju će vas i ove sezone voditi Mirjana Bobić Mojsilović.

Foto: Prva TV/Promo
Foto: Prva TV/Promo
.

Jesen na Prvoj obećava gledaocima još dobre zabave i kvalitetnog sadržaja. Tako će se na programskoj šemi naći i hit naslovi „Toma“, „Zlatni dečko“, „Hotel Beograd“ koje ćete moći da gledate u nekoliko epizoda, „Urgentni centar“, kao i moderna komedija „Popadija“ sa Ninom Seničar i Kruševac getom, najpopularnijim komičarima na društvenim mrežama, u glavnoj ulozi.

I to nije sve, jer vas tokom jesenje sezone na Prvoj očekuje još mnogo iznenadjenja i ekskluzivnog programa.

Foto: Prva TV/Promo
Foto: Prva TV/Promo
.