Noletova poruka olimpijcima je dokaz da su naši sportisti prava PORODICA!

Naši olimpijci juče su u svojoj zemlji dočekani kao kraljevi. Sve medalje sijale su zlatno, svako je svakoga bodrio i podržavao, jedni drugima su aplaudirali, grlili se, ljubili i radovali bez trunčice sujete ili zavisti. Poruka koju je svetski as Novak Đoković napisao na FB sažela je odnos i poštovanje koji naši sportisti imaju jedni za druge.

Novak Đoković sa Olimpijskih igara otišao je u suzama, ali je zato sa suzama radosnicama bodrio srpske sportiste koji su iz Rija došli sa medaljama. Sportski duh, ljudskost i pre svega fer plej odlika su najboljih koje Srbija ima:

„Jako sam ponosan na uspeh našeg olimpijskog tima u Riju! Drage koleginice i kolege, doneli ste nam mnogo uzbuđenja, sreće i inspiracije da svakog dana radimo još upornije i vrednije da bismo ostvarili svoje snove. Hvala vam što ste nam pokazali i to da se snovi ostvaruju i da se dobra životna i sportska lekcija krije i u danima kada rezultat nije na onom nivou koji smo od sebe očekivali. Srećan sam što sam bio deo ovakvog tima! Čestitam i veliko BRAVO Tijani, Ivani, Davoru, Marku i Milenku, odbojkašicama, košarkašicama, košarkašima i vaterpolistima!“