Reč je o glumcu Vladimiru Nićiforoviću koji u najgledanijoj domaćoj seriji tumači lik Lepomira, prestižnog novinara tabloidnog magazina.

Njegov lik je poslednjih dana u seriji vrlo prisutan, budući da je "na strani pravde" i kao takav lik nije smeo da se zameri čuvenom Mikiju Tamburi, kog tumači Dejan Cicmlilović.

Lepomir je izneo šokantne vesti o pripadnicima kriminalnog miljea, gde je nekada pripadao Miki Tambura, zbog čega on sada planira mu se osveti, o čemu detaljnije OVDE!

Ono što publika gotovo ne zna o Vladimiru Nićiforoviću jeste da se on tako zaista ne zove, kao i to da nije rođen u Srbiji.

"Imam i kršteno ime Uroš, koje niko ne zna, pa ako hoćeš možemo da zakomplikujemo i kažemo Vladimir Uroš Nićiforović", obratio se on starijoj koleginici Sandri Bugarski, u njenoj autorskoj emisiji "Uz kafu sa..."

U pomenutoj emisiji je takođe priznao da nije beogradsko dete, odnosno da uopšte nije rođen u Srbiji.

"Ja sam ličko dete. Rođen sam u Lici, u Republici Hrvatskoj, a u Srbiju smo došli 1991. godine. Tata mi je Srbijanac, a mama Ličanka", otkrio je mladi glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.