"NISAM MISLILA DA ĆE SE NOVAK VENČATI SA JELENOM" Majka našeg tenisera otkrila šta joj se NE DOPADA kod Jelene...

Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, otvoreno je govorila o odnosu sa snajom Jelenom.

roditelji Novaka Đokovića, foto: Profimedia
roditelji Novaka Đokovića, foto: Profimedia

Novak i Jelena su se upoznali davne 2005. godine na jednom teniskom turniru u Beogradu. Poveremeno su se sretali i uvek lepo družili, a tri godine kasnije uplovili su i u ljubavnu vezu. Ljubav se rodila, a onda su krenuli turniri, odricanja i mknogo razumevanja. Nole je putovao po turnirima, bili su razdvojeni i na nekoliko meseci, ali je ljubav opstala.

Mama Dijana nije mogla ni da zamisli da će se njen sin oženiti devojkom koju je upoznao kao 18-godišnjak, prenosi b92.net.

"Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom", ispričala je Dijana Đoković.

Majka prvog reketa sveta priznaje da ne podržava neke stvari, ali se trudi da se ne meša u život sina.

"Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja mešam. Nažalost, oni retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam", priznala je Dijana Đoković u jednoj emisiji za Blic.

Podsetimo Novak i Jelena su veliku ljubav krunisali brakom 10. jula 2014. godine. Sada su ponosni roditelji sina Stefana i ćerkice Tare.