Nina Seničar ispričala kako je jedna odluka nje i njenog partnera, glumca Džeja Elisa, probudila SUMNJU KOD AMERIČKIH MEDIJA (VIDEO)

Pre samo nešto više od mesec dana, šetala je crvenim tepihom na dodeli Oskara. A onda je ekipa emisije "Exkluziv" rešila da prošeta do Nine Seničar - dame koja svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: Tv Prva / &Exkluziv& printscreen
Foto: Tv Prva / "Exkluziv" printscreen
.

Naime, Nina je najavila svoju prvu glavnu ulogu u domaćoj seriji, koja će se od jeseni emitovati na Prvoj televiziji. Ninu ćemo gledati u ulozi mlade popadije u istoimenoj seriji.

Međutim, to nije sve čime se Nina trenutno bavi. Ona je uplovila i u autorske vode, pa nas je pozvala na promociju njene nove knjige za decu, "Zvezda Danica".

Otkrila nam je da ni jednog trenutka nije pomislila da je pisanje knjiga za decu lak posao, a čak je i sumnjala u sebe: "Sumnjam u sebe na svakodnevnom nivou, kao i svi mi. To je sastavni deo života. Mislim da uopšte nije poenta ne sumnjati u sebe, nego kako, kada posumnjaš u sebe, to prevazići", rekla je ova lepa manekenka.

Kada već govorimo o sumnji, jedna odluka njenog partnera, glumca Džeja Elisa probudila ju je kod američkih medija.

O čemu se tačno radi, pogledajte u videu: