Nastavlja se snimanje serije “Igra sudbine”

Za nekoliko dana nastavlja se snimanje nove sezone najgledanije serije „Igra sudbine“, kako bi gledaoci već u decembru uplovili u nove avanture sa omiljenim glumcima.

Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Produkcija priprema izuzetno uzbudljiv nastavak sa sjajnim zapletima i obrtima. Prva televizija se uvek trudila da radi sa vrhunskim profesionalcima i da pomera granice u TV industriji naročito kada je u pitanju serijiski program u okviru kojeg je kreiran veliki broj sjajnih serija, među kojima je „Igra sudbine“ svakako na prvom mestu, pa će tako biti i sada.

Kako bi unapredila kvalitet i gledanost serije koja je omiljena u gotovo svakom domu u Srbiji, Prva TV će zajedno sa uigranom ekipom “Igre sudbine” uneti svežinu i nastaviti da stvara magiju koja svakog dana prikuje gledaoce za male ekrane.

Nastavak sezone doneće neverovatne i neočekivane preokrete u životima porodica Kanački i Ožegović, njihovih prijatelja i supranika. Uz stare likove, ljubavne strasti, intrige, porodične tajne, zavere, prijateljstva, od decembra biće iznenađenja kako u priči tako i u novim likovima.

Vaši omiljeni glumci sa velikim ushićenjem čekaju nastavak snimanja i obećavaju gledaocima sezonu najbolju do sada sa mnogo smeha, suza, uzbuđenja i strepnji.