Naslednica carstva Onazis živi u tajnosti: Kako izgleda unuka najbogatijeg Grka?

Atina Onazis je jedna od najbogatijih žena na svetu.

.

Porodično ime donelo joj je dve milijarde evra nasledstva, ali i najveće breme koje nosi u životu - tragičnu prošlost predaka. U želji da se reši svega što je veže za Grčku, majku i dedu, Atina prodaje svoje nasledstvo. Noseći bakino ime, živi na distanci od zemlje iz koje potiče.

Atina Onazis (32) jedna je od najbogatijih žena na svetu, a sve što ima nasledila je od dede Aristotela Onazisa - velikog brodovlasnika i milijardera koj je, osim po bogatstvu, poznat i po svojim ljubavima sa Marijom Kalas i Džeki Kenedi. Atina je ujedno i njegova jedina naslednica.

Iako je ovaj Grk bio jedan od važnijih u čitavoj istoriji zemlja, njegova unuka baš i nema mnogo veze sa Grčkom. S obzirom na to da ju je otac još kao veoma malu odveo iz zemlje, ona danas jedva da i govori jezik svojih predaka. Ali, zato poseduje neka od najlepših ostrva Mediterana.

.

Atinina majka Kristina pronađena je mrtva u jednoj hotelskoj sobi malo posle njenog rođenja, tako da je devojčica maltene nije ni upoznala. Atina je odrasla sa ocem Terijem Ruselom u Francuskoj, koji je sa njenom majkom bio kratko u braku.

Naslednica je imala malo više sreće u ljubavi od svoje majke Kristine - koja se udavala čak četiri puta, pa se već sa 20 godina srećno zaljubila u svog instruktora jahanja Brazilca Alvara Alfonsa, zvanog Doda. Tako je bilo do prošle godine, kada su nakon 11 godina stavili tačku na svoj svoj brak.

.

Atina danas živi daleko od očiju javnosti i uživa u stvarima koje voli i na koje troši, ako je verovatni glasinama, oko milion i po evra godišnje.

Izvor: Žena.blic