Napravili su spektakl i tek će! Ovo su polufinalisti "Zvezda Granda"

Mentori i kandidati pokazali su u četvrtfinalnoj emisiji "Zvezda Granda" da za njih granice ne postoje i da znaju kako da naprave šou. Jedna takmičarka iznenadila je sve kad se na motoru provozala na sceni, a njeno izvođenje pesme "Motori" dovelo je atmosferu do usijanja.

Polufinalisti, foto: Foto: D. Milošević / Grand
Polufinalisti, foto: Foto: D. Milošević / Grand

Arminu su se na sceni pridružili takmičari iz grupe, a kada je Jelena zaigrala sa svojom učenicom zavladala je totalna euforija

Ovo je bio samo početak spektakularne večeri u kojoj su se Jelena Karleuša, Đorđe David i drugi pridružili svojim kandidatima na sceni, a Marija Šerifović smislila je da sa jednim njenim kandidatom nastupi čak i Tijana Dapčević.

Posle baraža žiri je odlučio da ovi kandidati prođu u polufinale: Armin Jusufović, Katarina Jovanović, Benjamin Kličić, Alem Kadić, Martinijan Kirilovski, Milica Atanacković, Aleksandar Radojević, Nevena Stojković, Stefan Petrović Kosmajac, Milica Čikarić, Ahmed Orahovčić, Aleksandra Tadić Cipka, Marin Ajdarević, Darko Kocevski Darinos, Džejla Ramović, Sanel Smolo, Filip Pecovski, Ognen Zdravkovski, Aleksandar Gute Marinković i Nevena Stojanović Nensi.

Izvor: Grand/A. Bakić