Naomi Kembel otkrila da ju je DROGA umalo koštala života: Nakon OVOG incidenta odlučila je da ode na REHABILITACIJU!

Naomi Kembel je otkrila da ju je zavisnost od droge umalo ubila na vrhuncu karijere.

Izvor: Magazin Novosti  |  
Foto: Ron Adar/Shutterstock
Foto: Ron Adar/Shutterstock
.

Legendarna manekenka bila je iskrena o svojoj prethodnoj zloupotrebi supstanci u novom dokumentarnom serijalu AppleTV+ "Super modeli", priznajući da se okrenula kokainu kako bi se izborila sa traumom iz detinjstva i smrću italijanskog dizajnera i bliskog prijatelja Đanija Versaćea.

- Pretpostavljam da je kada sam počela da koristim, tuga bila jedna od stvari koje sam pokušala da prikrijem. Zavisnost je takva, opasna stvar, zaista jeste. Misliš: "Oh, to će izlečiti tu ranu". Nije. To može izazvati tako veliki strah i anksioznost - iskrena je bila Naomi.

Modna ikona je rekla da se njen svet potresao kada je Versaće ubijen ispred svoje kuće u Majami Biču 1997. godine.

- On bi me gurnuo da izađem napolje i odem dalje kada nisam mislila da imam dovoljno hraborsti u sebi da to uradim. Dakle, kada je umro, moja tuga je postala veoma velika - rekla je ona.

Naomi se borila sa zavisnošću pet godina, čak se i srušila tokom fotografisanja 1999. godine. Taj zastrašujući incident bio je poziv za buđenje, kada je otišla na rehabilitaciju.

- Odlučila sam da idem na rehabilitaciju. To je bila jedna od najboljih i jedinih stvari koje sam mogla da uradim za sebe u to vreme. Trebalo mi je mnogo godina da radim na tome i da se nosim sa tim - rekla je Naomi, prenosi "Pedjž Siks".