Najgledaniji snimak na internetu: Poljubac Tejlor Svift i Trevisa UKRAO SLAVU čitavom Superboulu - nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog (VIDEO)

Ovo je poljubac koji je ukrao slavu čitavom Superboulu!

Izvor: Blicžena/Stefan Pavlović  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Za Kanzas Siti Čifse čitavo veče bila je prava bajka, a tako se i završila - bajkovitim poljupcem koji je obavezan pratilac srećnog kraja.

Glavna zvezda na tribinama bila je Tejlor Svift, koja je strastveno navijala i bodrila svog dečka Trevisa Kelsa dok je na terenu davao sve od sebe.

Upravo su njih dvoje pred pola sveta i razmenili sočan poljubac o kome bruji čitav internet. Pobeda Čifsa zapečaćena je na pravi način!

.

Proslavljena pevačica je posle kraja meča sačekala Trevisa na terenu, prvo ga jako zagrlivši, a potom se par i poljubio na krilima uzavrelih emocija. Snimak ovog trenutka obilazi društvene mreže i trenutno je jedan od najgledanijih na internetu, a postao je goruća tema svih medija i praktično je obeležio čitav sinoćni spektakl.

Ovaj emotivan momenat je do te mere obeležio čitav spektakl da je jedan od najviralnijih fazona postao i sledeći: "Tejlor Svift je osvojila Superboul".

Inače, fanovi pop zvezde očekivali su da će Kels sinoć zaprositi Tejlor, a čak su padale i opklade u vezi toga, međutim do velikog pitanja nije došlo. Ipak, niko nije ostao razočaran! Američki mediji prenose da se očekuje da će se slavni sportista u narednim nedeljama i mesecima pridružiti pevačici na njenoj svetskoj turneji u svetlu činjenice da je njihova veza postala ozbiljna.

Novinari su nedavno pitali Trevisa zašto je javnost "opsednuta" njegovom vezom sa lepom 34-godišnjakinjom.

"Mislim da je to zbog vrednosti za koje se zalažemo i jednostavno, znate, zbog toga ko smo mi kao ljudi. Volimo da obasjavamo druge, da obasjavamo ljude koji nam pomažu i podržavaju nas. I pre svega toga, osećam da oboje imamo prosto ljubav prema životu", rekao je on za "Los Angeles Times".