Za Kanzas Siti Čifse čitavo veče bila je prava bajka, a tako se i završila - bajkovitim poljupcem koji je obavezan pratilac srećnog kraja.

Glavna zvezda na tribinama bila je Tejlor Svift, koja je strastveno navijala i bodrila svog dečka Trevisa Kelsa dok je na terenu davao sve od sebe.

Upravo su njih dvoje pred pola sveta i razmenili sočan poljubac o kome bruji čitav internet. Pobeda Čifsa zapečaćena je na pravi način!

Proslavljena pevačica je posle kraja meča sačekala Trevisa na terenu, prvo ga jako zagrlivši, a potom se par i poljubio na krilima uzavrelih emocija. Snimak ovog trenutka obilazi društvene mreže i trenutno je jedan od najgledanijih na internetu, a postao je goruća tema svih medija i praktično je obeležio čitav sinoćni spektakl.

Ovaj emotivan momenat je do te mere obeležio čitav spektakl da je jedan od najviralnijih fazona postao i sledeći: "Tejlor Svift je osvojila Superboul".

Inače, fanovi pop zvezde očekivali su da će Kels sinoć zaprositi Tejlor, a čak su padale i opklade u vezi toga, međutim do velikog pitanja nije došlo. Ipak, niko nije ostao razočaran! Američki mediji prenose da se očekuje da će se slavni sportista u narednim nedeljama i mesecima pridružiti pevačici na njenoj svetskoj turneji u svetlu činjenice da je njihova veza postala ozbiljna.

Novinari su nedavno pitali Trevisa zašto je javnost "opsednuta" njegovom vezom sa lepom 34-godišnjakinjom.

"Mislim da je to zbog vrednosti za koje se zalažemo i jednostavno, znate, zbog toga ko smo mi kao ljudi. Volimo da obasjavamo druge, da obasjavamo ljude koji nam pomažu i podržavaju nas. I pre svega toga, osećam da oboje imamo prosto ljubav prema životu", rekao je on za "Los Angeles Times".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.