Miloš Timotijević o nastavku "Bese": Reper Relja Popović se odlično snašao u svojoj ulozi

Kroz svoju karijeru Miloš Timotijević igrao je u mnogim zanimljivim projektima, međutim publika ga najviše pamti po ulogama policajaca ili pravednika. Kako kaže, uvek nastoji da iz svake tematike nauči nešto novo i izvuče pozitivnu stranu, jer i sam teži ka tome da vodi normalan i častan život.

Miloš Timotijević, serija &Besa&, foto: Prva Tv
Miloš Timotijević, serija "Besa", foto: Prva Tv
.

Zbog uloge inspektora Petrita Kocija u seriji "Besa", Miloš je pobrojao simpatije publike. Za njega je ova rola bila posebno inspirativna.

"Upravo ta dualnost u njemu bila mi je jako zanimljiva. Te njegove dve strane - što na prvu loptu jeste pravičan policajac, ali s druge strane ima tu ličnu osvetu koja nije toliko pozitivna, to donosi uzbudljivu notu Petritu i boji ga životno. On nije samo policijac i to je interesantno i motiviše me da uradim odličan posao, iliti ga dočaram što najbolje mogu", kaže Miloš za Blic i dodaje šta publika može da očekuje u nastavku “Bese”:

"Druga sezona će biti mnogo bolja nego prva. Kompleksnija je radnja i priča, likovi su produbljeni. Više se ne bazira samo na tri punkta - Dardana, Uroša i Kocija, već su tu i nove priče. Produbljuje se priča serije i likovi se intenziviraju, dosta je sve kompleksinije, ali je priča zadržala atmosferu iz prvog dela".

Nakon snimanja u Crnoj Gori i Beogradu, ekipa serije “Besa” nastaviće ekranizaciju u Estoniji, zbog čega se Timotijević posebno raduje.

"Nikad nisam bio u Estoniji i jako se radujem odlasku tamo. Volim da vidim neko novo mesto, prirodu i generalno da putujem. Nadam se da će biti prelepo i za mene i za ekipu. Tamo snimamo jednu novu linija priče i biće vrlo zanimljivo, uzbudljivo i egzotično".

.

Jedno od pojačanja drugog dela “Bese” je i mladi reper Relja Popović. Iako nisu imali zajedničke scene, Timotijević otkriva da se Relja odlično snašao na setu.

"Nažalost, nisam snimao sa Reljom, ali sam od kolega čuo da je bio fenomenalan u seriji i da je odlično uradio posao", kaže Miloš za Blic.