Milica Milša je, povodom godišnjice smrti svog oca, objavila fotografiju sa njim: Tvoji potomci će se večno ponositi tvojim delima

Jedna je od omiljenih uloga u trenutno najpopularnijoj seriji "Igra sudbine", a njena pravednost, pravičnost, dobrota i požrtvovanost je ono što se publici najviše dopada. U mladosti se proslavila ulogama u serijama "Bolji život", "Srećni ljudi", "Tesna koža", "Porodično blago", ali poslednjih meseci uživa u velikoj popularnosti zahvaljujući roli Ade Kanački.

Milica Milša, serija &Igra sudbine&, foto: Prva
Milica Milša, serija "Igra sudbine", foto: Prva
.

Poznato je da je više od dve decenije u srećnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, kao i podatak da je ćerka nagrađivanog književnika Antonija Isakovića.

Njen otac preminuo je 13. januara 2002. godine, a poznata glumica je godišnjicu njegove smrti obeležila fotografijom sa ocem koju je objavila na svom Instagramu.

.

"Tata... godine prolaze ali ti ćeš zauvek biti prisutan. Hvala ti za blagost, mudrost i dobrotu kojim si me obasipao, hvala ti na vaspitanju i na pravim vrednostima koje si me naučio, hvala ti što si život živeo da se mi tvoji potomci možemo tobom i tvojim delima večno ponositi. 19 godina je prošlo...ljubav i ponos su zauvek tu. Volim te beskonačno u beskraju", napisala je Milica Milša u opisu fotografije koju možete pogledati NA OVOM LINKU!