Mik Džeger neće da ostavi IMOVINU svojim naslednicima: OVO je razlog!

Roker bi najpre sve dao u dobrotvorne svrhe.

Izvor: 24sedam.rs/Danica Božović  |  
Foto: Featureflash Photo Agency/Alexandra Glen/Shutterstock
Foto: Featureflash Photo Agency/Alexandra Glen/Shutterstock
.

Frontmen Rolingstonsa, slavni roker Mik Džeger za četiri decenije karijere je stekao veliko bogatstvo. Ipak, kako kaže, on ne planira da ostavi naslednicima najvrednije što ima.

Kako i sama pesma Rolingstonsa kaže: "Ne možete uvek da dobijete ono što želite", i Džeger je u potpunosti saglasan sa tim. Naime, on je nagovestio da bi katalog benda mogao da ode u dobrotvorne svrhe umesto da ga ostavi svojoj deci.

- Deci ne treba 500 miliona dolara da dobro žive - rekao je Džeger, ističući da ako ode u dobrotvorne svrhe "možda učini nešto dobro u svetu" - rekao je on za "Wall Street Journal".

Podsetimo, Džeger ima osmoro dece - najstariji ima 52, a najmlađi šest godina. Najstarijeg Karisa dobio je 1970. s glumicom Maršom Hant. Svoju drugu ćerku Džejd (51) dobio je godinu dana kasnije s bivšom suprugom Bjankom Džeger.

Pevač je s glumicom Džeri Hol dobio četvoro dece - ćerke Elizabet (39) i Džordžiju Mej (31) i sinove Džejmsa (38) i Gabrijela (25). Lukas (24) rođen je 1999. godine dok je bio u vezi s manekenkom Lućijanom Gimenez Morad, a 2016. dobio je svoje najmlađe dete s koreografkinjom i bivšom balerinom Melani Hemrik koja je 44 godine mlađa od njega.