Ksenija Pajčin se pojavila u OVOM SPOTU Dragane Mirković, a jedan događaj pred smrt mlade koleginice, pevačici i dalje ne da mira

Ksenija Pajčin, koja je važila za jednu od najlepših i najpoželjnijih srpskih pevačica, tragično je izgubila život u 33. godini života 16. marta 2010. godine.

Dragana Mirković, foto: Printscreen/PrvaTV
Dragana Mirković, foto: Printscreen/PrvaTV

Kseniju je ubio njen tadašnji dečko, nekadašnji maneken Filip Kapisoda.

Ovaj tragičan događaj potresao je domaću estradu, a posebno one estradne umetnike koji su bili dobri sa Ksenijom Pajčin, kao što je to bila folk zvezda Dragana Mirković.

Dva dana pred smrt Ksenija je gostovala na televiziji “DM SAT”, a tom prilikom je poslala poruku Dragani koja pevačici ni dan danas ne daje mira.

“Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: “Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem”. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno”, rekla je Dragana za “Telegraf” prošle godine, prenosi objektiv.rs.

Podsećamo, Ksenija je igrala u plesnoj grupi Dragane Mirković, učestvovala je kao igračica i u Draganinom spotu za numeru “Opojni su zumbuli”.

“To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica, imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu i dan danas”, rekla je Dragana za pomenuti portal.