Ksenija Bujišić za PRVA.RS:U toku su pregovori sa velikim svetskim imenima; Lori je svaka moja koleginica sa plavom kosom – mama!

Nova sezona emisije "Šok Tok" počela je sa emitovanjem na Prvoj TV. Jedna od naših najlepših voditeljki, Ksenija Bujišić spremna je da dočeka nove domaće i strane zvezde. U intervjuu za naš portal je otkrila šta je to što publiku čeka u novoj sezoni, ko će biti njeni gosti, a otkrila je i neke pikanterije iz svog privatnog života.

Ksenija Bujišić, foto: Prva Tv / screenshot
Ksenija Bujišić, foto: Prva Tv / screenshot
.

Nova sezona je počela, a da li si preko leta uspela da napuniš baterije?

- Jesam. Zaista sam imala dovoljno vremena da uživam sa svojom porodicom. Pauza je trajala baš onoliko koliko nam je bilo potrebno da se odmorimo, ali i uželimo se posla, te sam jedva čekala da sa svojim koleginicama krenem u pripreme nove sezone.

Krenuli smo sa sjajnim gostima, a šta gledaoci mogu da očekuju narednih nedelja? Da li će biti i nekih svetskih ekskluziva?

- Neću kriti zadovoljstvo načinom na koji smo počeli novu sezonu. Svakog dana dobijamo mnogo lepih reči na račun naše emisije. Gledaoci su glavni reper i po svemu sudeći očekivanja smo ispunili. Tokom cele druge sezone mogu da očekuju razgovore sa najuticajnijim ljudima iz sveta filma, muzike, politike, sporta. Ne bih otkrivala imena, jer je to iznenađenje za sve one koji nas prate sredom od 22h. Takođe, sa ponosom mogu da kažem da su u toku pregovori sa velikim imenima svetske scene, te je jedini savet svima da nas redovno gledaju (smeh).

Ko ti je bio najizazovniji sagovornik do sada i zbog čega?

- U prvoj sezoni smo imali čak 90 epizoda, nova sezona je počela pre nekoliko nedelja i nakon toliko razgovora zaista je teško izdvojiti jedno ime. Svaki sagovornik je izazov za sebe, a razgovor sa njima pravo uživanje.

Da li postoji neka ličnost sa domaće scene koju nisi uspela da dovedeš u emisiju?

- Dug je spisak onih i koji su bili i koji će tek doći, ali jedini razlog zašto nekog nismo ugostili jesu obaveze i loš tajming, drugih razloga, na moju sreću, zaista nema.

Koliko je teško uskladiti poslovne i porodične obaveze?

- Ne mogu da kažem da je lako, jer sve mame koje rade znaju koliko je važno, a ujedno i naporno biti maksimalno posvećen svom detetu i porodici, kao i poslu. U mom slučaju ogromnu zahvalnost dugujem mami koja mi je 24h na raspolaganju, ali ne smem da preskočim ni svog supruga, tatu i brata koji su uvek tu da čuvaju Loru dok sam ja na poslu.

Iako je Lora još uvek mala, da li ima neku reakciju kada ugleda mamu na TV?

- Lora je devojčica od dve godine i vrlo je svesna mame na TV. Zanimljivo mi je što joj je svaka moja koleginica sa plavom kosom - mama! (smeh). Često kaže i da ona sama radi na televiziji, jer sam je nedavno vodila u redakciju, pa je i dalje pod utiskom svega. Ne moram da vam kažem da je tog dana bila glavna na televiziji, a da su moje koleginice ispunjavale sve njene želje.

Kako izgleda jedan vikend po meri Ksenije Bujišić? Da li voliš da putuješ?

- Nekada, pre čitave situacije sa Kovidom-19, idealan vikend je izgledao baš tako - na putovanju! Moj suprug, ćerka i ja smo svaki slobodan dan koristili da negde otputujemo i uživamo u šetnjama. Međutim, kako se sve promenilo tako i način života, pa se sada sve svodi na to da moja porodica i ja ostanemo zdravi, to je jedini prioritet i nešto što u današnje vreme smatram blagoslovom. Svakako je svaki momenat sa porodicom idealan, pa se ne bunim zbog izmena.

Važiš za jednu od naših najlepših voditeljki, kako se neguješ, koja je tajna tvoje lepote?

- Hvala na lepim rečima. Što se tiče moje nege više je smatram ličnom higijenom i pripisujem je mami koja me je od malih nogu učila da je pametnije novac potrošiti na kremu i zdravlje kože i kose nego na neke krpice. Trudim se da redovno idem kod kozmetičara i koži pružam sve ono neophodno u vidu vitamina i hidratacije, jer znam da je šminka na koju sam osuđena zbog posla nešto što joj ne prija.

Kako vidiš sebe za deset godina?

- Kao i svi i ja imam neke želje i ciljeve koje želim i planiram da ostvarim, ali ako vam to sada kažem otkriću tajnu i ne verujem da će se ostvariti. Mogu da vam kažem da ne volim toliko daleko da gledam, trudim se da uživam u trenutku i da iskoristim svaki sekund sadašnjosti, a budućnost će sigurno biti lepa ako su temelji na kojima je gradimo čvrsti i zdravi.

Najnoviju epizodu Šok Toka možete pogledati večeras od 22h. Ko je gost pogledajte OVDE.