Kortni Koks je u čuvenoj seriji "Prijatelji" tumačila ulogu Monike. Ona i Metju Peri u seriji su bili u vezi, a kasnije su se i venčali i usvojili blizance. Glumica je odlučila da se oprosti od svog kolege i prijatelja video snimkom sa snimanja iz perioda kada tek počinje njihova romansa.

Ispod video je ostavila dirljiv opis u kom je naglasila koliko je zahvalna što je Metju Peri bio u njenom životu.

"Toliko sam zahvalna za svaki trenutak koji sam imala sa tobom, Meti, i nedostaješ mi svakoga dana. Kada sa nekim sarađujete toliko blisko kao što sam ja sa Metjuom, postoji hiljade trenutaka koje bih volela da mogu da podelim. Za sada, evo jednog od mojih omiljenih. Da vas uvedem u priču; Čendler i Monika je trebalo da provedu jednu zajedničku noć u Londonu, ali zbog reakcije, to je postao početak njihove ljubavne priče. U ovoj sceni, pre nego što smo počeli da snimamo, šapnuo mi je jednu smešnu rečenicu. Često je radio takve stvari. Bio je zabavan i ljubazan - napisala je slavna crnka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.