Konačno znamo šta se desilo sa Samantom Džouns (VIDEO)

Kad su fanovi megapopularne serije, i dva filma, čuli da u novim nastavcima "Seks i grada" koje se snimaju pod nazivom "And just like that", nema legendarne Samante Džouns (Kim Katral), mnogi od njih su bili razočarani.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Ipak, Samanta je deo popularne četvorke, a 'nestajanje' bilo kog od ta četiri lika nije lako objašnjivo. Brojne glasine krenule još letos, a neki su čak pomislili da Samanta više i nije živa. Naime, paparaci su uhvatili tri devojke da snimaju scene u crnini na ulicama Njujorka, a komentari na društvenim mrežama odmah su krenuli: "Da li to za Samantina sahrana?". Ipak, izgleda da je sada stigao odgovor.

U intervjuu za Daily Mail, izvor upućen u radnju serije otkrio je da se Samanta zapravo preselila u London. "Nismo mogli da dozvolimo da Samanta luta Njujorkom i da druge žene ne komuniciraju s njom. To jednostavno ne bi imalo smisla. Poslati je u Los Anđeles nije bila opcija jer smo to učinili u prvom filmu, tako da je njen lik sa sedištem u Londonu zaista bio savršen način da je održimo na životu i objasnimo njenu odsutnost", kazao je izvor.

Inače, i van serije, glumice Kim Katral i Sara Džesika Parker nisu u dobrim odnosima. Katral je već neko vreme u javnoj svađi sa Džesikom Parker, ali i ostalim kolegicama, iako njih nikada javno nije prozvala.

"Da li smo prijateljice? Nismo, mi smo profesionalne glumice. I imamo potpuno odvojene privatne živote", otkrila je 2008. Katral na setu snimanja prvog filma.

Tada je ponovo postavila pitanje jednake zarade, a zasmetalo joj je i što je Džesika Parker imenovana izvršnom producentkinjom. Sara je navodno pokušala da održi prijateljske odnose, no Kim je bila povređena pa zbog toga na setu snimanja drugog filma nisu ni razgovarale.

Premijera novih epizoda kultne serije izlaze uskoro, a produkcija je dodatno podgrejala maštu fanovima objavljivanjem novog trejlera.

.

Izvor: B92.net