Kolege nakon smrti Bore Drljače: "Od bola ne mogu da govorim"

Pevač Bora Drljača preminuo je 11. oktobra u 80. godini. Vest o njegovoj smrti potresla je njegove brojne prijatelje i kolege.

Bora Drljača, foto: Prva TV
Bora Drljača, foto: Prva TV
.

Era Ojdanic jedan od najboljih Borinih prijatelja od bola nije mogao da prica.

"Moj drug, moj prijatelj... Ne mogu da govorim. Neka mi ga anđeli čuvaju. Teško mi je, od bola ne mogu da govorim", rekao je pevač.

Borina bliska prijateljica Mala Cana sa kojom je snimio poslednji duet u karijeri prva je saznala da je preminuo.

"Napustio nas je jedan veliki čovek. Ovo je težak trenutak za porodicu Drljača. Mnogo sam tužna jer sam Boru izuzetno cenila i poštovala", kaže ona.

Drljačina koleginica, Milena Plavšič u suzama se prisetila njihovih zajedničkih početaka.

"Zaista mi je mnogo žao i jako me potresla vest. Bora je bio jedan od mojih najdražih kolega, kućni prijatelj...Od početka moje karijere smo sarađivali i nastupali zajedno. Poslednji put videli smo se pre mesec dana, tada je s nama bio i moj suprug Duško koji je nažalost sada u komi, boluje od iste bolesti od koje je Bora umro", ispričala je ona.

.

Pevač Vlado Georgiev oprostio se od Bore na svom Tviteru, gde je inače i Drljača bio veoma aktivan.

"Preminuo je Bora Drljača, legenda i naš tviteraš. Neka mu je slava i laka mu zemlja..."

Pevačica Goca Lazarević istakla ju je Borina smrt dotukla, jer je s njim provela veliki deo svog života.

"Ovo je jedna od najbolnijih smrti koja me je zadesila kada su kolege u pitanju! Potrešena sam ne znam koliko ću rečita moći da budem.. On je neko sa kim sa odrastala, sve svoje prve koncerte i velike i male nastupe imala sam sa njim... Ne znam ni sama koliko smo zajedno putovali, sendviča podelili i ručaka pojeli", rekla je ona.

Anastasija Ražnatović se takođe oprostila od Bore, i to na društvenim mrežama. Ona je na Instagram storiju objavila tvit Bore Drljače, dobro poznat onima koji koriste ou drušvenu mrežu.

"Ovaj dan je za odmor i uživanje, kao i svaki drugi", citirala ga je Anastasija i dodala "Počivajte u miru".

Izvor: B92.net