Ono što javnost tada nije znala jeste da su njih dvoje već čekali dete koje je začeto samo nekoliko dana pre toga, uz pomoć surogat majke. U emotivnoj epizodi smo mogli da vidimo kako su se Kloi i njena porodica nosili sa tim, ali i prvi put da vidimo kako njen sin Teo izgleda.

Kloi nije očekivala da će veliki broj ljudi biti veoma pogođen onim kroz šta je ona prošla, te je rešila da im se zahvali na divnim porukama.

- Volim vas. Obuzeta sam vašim velikim emocijama koje vidim i osećam kroz vaše poruke, tvitove i komentare povodom epizode. Moram da priznam, plašila sam se da odem onlajn, ali prijatelji i porodica su mi govorili kako ste svi bili divni i odlučila sam da to i sama vidim - napisala je Kloi, pa nastavila:

- Iako nisam želela, drago mi je što sam sve to videla! Hvala vam što ste gledali jednu od najtežih epizoda koje sam snimila. Hvala vam što ste odvojili vreme da pogledate, bez obzira na to šta mislite o meni. Cenim vas i poštujem. Molim se za vas i želim vam da uvek imate ljubav u sebi.

Podsetimo, u premijernoj epizodi je Kloi dozvolila kamerama da snime rođenje njenog sina, a nevernog partnera je pozvala da upozna naslednika dok su još bili u bolnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.